Waarom zou je ervoor kiezen om je verloningen te Delegeren?

Dit doe je omdat je opzoek bent naar een oplossing welke je gemak, zekerheid en flexibiliteit brengt. Daarnaast kies je voor de persoonlijke en directe aanpak van Delegeer Het voor goed werkgeverschap. Doordat je je medewerkers onderbrengt bij Delegeer Het kies je voor een volledige ontzorging. Het volledige juridische- èn administratieve werkgeverschap Delegeer je. Alle risico’s die je normaal gesproken als werkgever hebt nemen wij met onze backoffice partij voor onze rekening. Zo heb je dus nooit kosten bij ziekte of ontslag en ook geen doorbetalingen op feestdagen meer. Hiernaast maak je je ook niet druk om de administratie, tijdige salarisbetalingen, loonafdrachten en (evt. cao gerelateerde-) loonsverhogingen. Ook alle andere sociale lasten en pensioenpremies zijn gedekt.


Flexibiliteit en risico's

Bij Delegeer Het verlonen we conform jouw eigen cao in combinatie met de cao voor uitzendkrachten (NBBU). Hierdoor kan je als opdrachtgever (want wij zijn nu de werkgever 😉) veel flexibeler blijven ondernemen. De medewerker komt bij ons middels tijdelijke contracten voor de duur van maximaal vier jaar (waarvan het eerste jaar als soort verlengde proeftijd) in dienst, daarna heeft de medewerker recht op een contract voor onbepaalde tijd. Zolang de medewerker bij ons in dienst is ben jij natuurlijk wel verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de medewerker, maar dan zonder de (financiële) risico’s welke aan personeel kleven. Daarnaast heb je helemaal niets te maken met het contractbeheer, salarisadministratie en belasting- of arbodienst. Nee jij doet gewoon hetgeen waarom je bent gaan ondernemen.


Benodigdheden


Alle andere payroll/uitzend aanbieders werken met ingewikkelde portals waar je zelf je medewerkers moet aanmelden en uren moet doorgeven. Dit staat wat ons betreft haaks op de reden waarom je gaat payrollen of uitzenden: het moet makkelijker, sneller, flexibeler en zonder risico’s. Daarom hebben wij een uniek concept ontwikkeld waarmee je echt slechts zes vragen hoeft te beantwoorden. En dit kan gewoon via de app of via email. Echt waar; eenvoudiger kan niet. Starten? Beantwoord dan deze vragen!
- Per wanneer
- Naam kandidaat
- Functie kandidaat
- Uurloon kandidaat (bruto!)
- Telefoonnummer kandidaat
- Komt hij/zij nieuw in dienst?

Je ontvangt dan binnen no-time een kostenindicatie en kan bij akkoord direct starten met het Delegeren van je personeel.
Aan het begin van de week ontvang je van ons standaard een appje (-of mailtje; wat jij wil😇) met de vraag om even door te geven hoeveel uur er de afgelopen week gewerkt is, de rest regelen wij.

Betalingstermijn

Tot slot ontvang je een factuur met een standaard betalingstermijn van 30-dagen. En dan zijn we weer helemaal rond 🔃.

Direct een hele scherpe offerte ontvangen? Bel (043 2041526) of mail dan nu! 

 
 
 
E-mailen
Bellen